ILMAISVEDOT & RISKITÖN VETO

Ilmaisvedot ja riskitön veto nousevat esille, kun puhutaan parhaista vedonlyöntibonuksista vuonna 2023. Näiden molempien bonusten määrä on kasvava, sillä kilpailu vedonlyöntimarkkinoilla on nykypäivänä hurjaa. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia vedonlyöntisivustoja, jotka pyrkivät haastamaan ne perinteiset vedonlyöntisivut, ja vedonlyöntibonukset ovat yksi merkittävimmistä tavoista onnistua siinä.

Markkinoilta löytyvät ilmaiset vedot esiintyvät kahdessa muodossa. Paljon yleisempiä ovat talletuksen yhteydessä saatavat vedonlyöntibonukset ja rahallisesti nämä bonukset ovat suurempia. Nämä talletuksen yhteydessä saatavat ilmaiset vedot eivät kuitenkaan ole ilmaisia, sillä niiden saaminen edellyttää oman rahan tallettamista pelitilille. Pelaajan näkökulmasta parempi vaihtoehto on kuitenkin se harvinaisempi eli ilmaisveto ilman talletusta. Tällöin siis peliyhtiö antaa pelaajalle ilmaisvedon ilman minkäänlaisia taloudellisia toimia pelaajalta.

Riskittömät vedot ovat puolestaan bonuksia, jossa kaikki riski on vedonlyöntisivustolla. Kun siis pelaaja pelaa riskittömillä vedoilla, tällöin sitä ei voi hävitä omaa rahaa. Riskittömät vedot tarjoavatkin oivan mahdollisuuden tutustua esimerkiksi uusiin vedonlyöntisivustoihin, minkä kautta sitä voi löytää uuden suosikkibookkerin.

MITÄ ILMAISVETO TARKOITTAA?

Vedonlyönnin ilmaisveto tarkoittaa yleisesti ottaen riskitöntä vetoa tai ilmaista vetoa, joka lisätään pelaajan pelitilille. Pelaajat saavat ilmaisvedot usein esimerkiksi tervetuliaistarjouksen yhteydessä eli pelitilin avatessaan. Lisäksi vanhoja asiakkaita voidaan hemmotella ilmaisvedoilla, mikä on oiva keino pitää jo niistä olemassa olevista asiakkaista kiinni.

Ilmais veto on harvoin suuri. Toki poikkeuksiakin löytyy. Esimerkiksi Mr Greenin tervetuliaistarjouksessa tarjolla oleva 100€ ilmaisveto, mutta yleisesti ottaen ne ovat kertaluontoisia 5-20 € suuruisia bonuksia. Käytännössä ottaen ilmaisvedoissa puhutaan ilmaisesta pelirahasta, mutta useimmiten ne joko edellyttävät talletusta tai ne sisältävät kierrätysehtoja.

Mitä ilmaisveto tarkoittaa

MITEN PELAAJA SAA ILMAISVEDOT KÄYTTÖÖNSÄ?

Aivan, kuten vedonlyönti itsessään, myös ilmaisten vetojen saaminen käyttöön on varsin yksinkertaista. Esimerkiksi tervetuliaistarjous edellyttää talletuksen tekemisen pelitilin avaamisen yhteydessä. Kun siis rekisteröidyt uudelle vedonlyöntisivustolle, sinulle annetaan ilmaisveto, mikäli sellainen siis tarjoukseen kuuluu.

Kotimainen monopoliyhtiö Veikkaus ei tarjoa asiakkailleen, ei uusille eikä vanhoille, vedonlyöntibonuksia. Sen sijaan lähes poikkeuksetta kaikki muut vedonlyöntiyhtiöt hemmottelevat suomalaisia kertakaikkisen upeilla bonuksilla, jotka on ihan aidosti muutettavissa kotiutettavaksi rahaksi. Vedonlyontisivut.net on testannut kaikki vedonlyöntibonukset ja sitä kautta listannut teille ne parhaat vedonlyöntibonukset. Lisäksi olemme laatineet arvostelut kaikista näistä huippubonukset tarjoavista bookkereista. Näiden arvostelujen kautta näet, miten sinun tulee kunkin peliyhtiön kohdalla toimia bonuksen saadaksesi.

Koska vedonlyöntimarkkina on niin kilpailtu, etenkin uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat tiheään tahtiin uusia ja mitä erilaisimpia bonuksia. Tällä tavoin he pyrkivät houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita testaamaan sivustoaan ja luonnollisesti toiveena on heidän saaminen pysyviksi asiakkaiksi. Pelaajille tämä tarjoaa samalla mahdollisuuden yrittää hankkia ilmaista rahaa bonuksien kautta ja kenties löytää jopa uuden suosikkisivuston.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan pelaajat saavat siis ilmaisvedot ja erilaiset vedonlyöntibonukset käyttöönsä joko olemalla asiakkaita tai ryhtymällä asiakkaiksi.

Miten ilmaisveto ja riskitön veto toimii

MITEN ILMAISVETO JA RISKITÖN VETO TOIMIVAT?

Ilmaisveto ja riskitön veto lukeutuvat siis parhaisiin vedonlyöntibonuksiin vuonna 2023. Vedonlyontisivut.net on listannut suomalaisille vedonlyöjille parhaat vedonlyöntisivustot ja parhaat vedonlyöntibonukset. Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat bonuksia, joita tarjoillaan sekä uusille että vanhoille asiakkaille, mutta miten ne toimivat?

Ilmaisveto

Ilmais veto on kaikkein yleisimmillään tarjolla siinä yhteydessä, kun pelaaja tekee talletuksen omalle pelitililleen, esimerkiksi ilmaisen pelitilin avaamisen yhteydessä. Tämä bonus maksetaan asiakkaille kahdella eri tavalla.

Ensimmäisessä mallissa pelaajan pitää ensiksi panostaa tallettamansa summa, minkä jälkeen hän saa panostaan vastaavan vetolapun. Toisessa mallissa pelaajan tulee lyödä veto ennalta määritellyllä summalla, minkä jälkeen ilmais veto maksetaan pelaajalle. Ja tietenkin oma lukunsa ovat ilmaisvedot ilman talletusta, jotka ovat harvinaisempia bonuksia ja eittämättä parhaita vedonlyöntibonuksia.

Riskitön veto

Riskittömät vedot vaativat lähes poikkeuksetta aina pelaajalta talletuksen ja tuo talletus tuo pelitilille riskittömän vedon. Riskittömät vedot eivät siis ole varsinaisia ilmaisbonuksia juuri edellä mainitusta syystä. Samaan aikaan pelaaja ei voi kuitenkaan hävitä riskittömällä vedolla rahaa eli sitä kautta se on ilmaista rahaa vedonlyöntiin.

Homma toimii siis siten, että mikäli riskittömät vedot eivät ole voittavia, pelaaja saa käyttämänsä panoksen takaisin. Riskittömät vedot ovat siis käytössä välittömästi, kun taas ilmaisvedot annetaan pelaajalle vasta lyödyn vedon jälkeen. Riskittömät vedot voivat pitää sisällään kierrätysvaatimukset, mutta riskitön veto ilman kierrätystä on yleistymässä voimistuvan kilpailun myötä.

MITEN ILMAISVEDOT KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Ilmaisvedot ja riskitön veto eroavat konkreettisesti niiltä osin, miten ne kannattaa hyödyntää. Riskittömät vedot ovat siis yleisesti ottaen pelaajan käytössä välittömästi, eikä pelaajan tarvitse ensiksi pelata omalla rahalla saadakseen riskittömän vedon käyttöönsä. Ilmaiset vedot sen sijaan edellyttävät yleisesti ottaen sitä, että pelaaja lyö ensiksi vetoa omalla rahallaan ja ilmaisveto maksetaan vasta sitten pelitilille.

Kun siis ilmaisvedot edellyttävät pääsääntöisesti sitä, että ensiksi pelaaja panostaa omaa rahaa vedonlyönnissä, kannattaa ensimmäinen veto pelata fiksusti. Tällaisessa tilanteessa pelaajan kannattaakin lyödä veto, joka sisältää suurella todennäköisyydellä maaliin osuvan kohteen. Kun tämä oma veto on saatu turvallisesti pois alta, minimoiden tuo tappion mahdollisuus, sen jälkeen ilmainen veto on käytännössä täysin riskitön. Kaiken kukkuraksi ensimmäinen veto on ollut tällaisessa tilanteessa voittava, jolloin sieltä on tullut ylimääräistä rahaa.

Pelaajan päästyä tällaiseen riskittömään tilanteeseen, päästään hyödyntämään se konkreettinen ilmainen veto ja täysin riskittömästi. Tällöin pelaajalla ei ole mitään paineita ja luvassa voi olla vielä todella mukava ylimääräinen voittopotti tämän ilmaisvedon myötä; joka tapauksessa pelaaja jää vähintään omilleen. Tässä kohtaa ilmaiset vedot kannattaakin hyödyntää jopa hieman korkeamman kertoimen kohteeseen, tai hakea jopa monen ottelun rekkaa. Toisin sanoen ilmaisvedosta kannattaa yrittää ottaa ne maksimit irti, joskin tietenkin jokin järki mukana kannattaa pitää.

Riskitön veto ilman kierrätystä

RISKITÖN VETO ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Kun mennään ajassa taaksepäin, riskitön veto ilman kierrätystä oli melkoinen harvinaisuus. Paljon yleisempää oli siis saada tällainen bonus, joka sisälsi kierrätysvaatimuksen. Toki nämä kierrätysvaatimuksen sisältävät riskittömät vedot ovat edelleen yleisempiä, koska niissä bookkereilla riskit ovat pienemmät; samaan aikaan riskittömät vedot ilman kierrätystä kuitenkin yleistyvät vuonna 2023.

Riskitön veto ilman kierrätystä kuuluu ehdottomasti parhaat vedonlyöntibonukset -kategoriaan. Siinä kaikki riski on siis peliyhtiöllä, kun taas pelaaja voi pelata täysin riskittömästi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli pelaaja voittaa riskittömällä vedolla, hän saa pitää kaikki voitot itsellään, eikä niitä tarvitse kierrättää. Ja, jos sitten käy niin, ettei veto ole voittava, niin pelaaja saa panoksensa takaisin.

ILMAISVETO ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Ilmaisvedot sisältävät useimmissa tapauksissa kierrätysvaatimuksen. Se ei kuitenkaan suinkaan tarkoita, että näin olisi aina: esimerkiksi Mr Green ilmaisveto, aina 100€ saakka, on kierrätysvapaa. Tuo Mr Green ilmainen veto on käytettävissä mihin tahansa kohteeseen. Mikäli veto on voitettava, voitosta vähennetään siis ilmaisvedon panos. Itsessään voittosumman eli nettovoiton saa kuitenkin pitää kokonaisuudessaan itselleen – ilman kierrätystä.

Aivan, kuten riskitön veto ilman kierrätystä, myös ilmainen veto ilman kierrätystä on jotain sellaista, jota ei kannata jättää hyödyntämättä. Tällaisia vedonlyöntibonuksia on tarjolla verrattain harvoin, joskin ne yleistyvät koko ajan vuonna 2023, kun bookkerit kilpailevat kaikin mahdollisin tavoin keskenään.

ILMAISVETO ILMAN TALLETUSTA

Vedonlyöntibonukset ovat oleellinen osa voitollista vedonlyöntiä vuonna 2023 ja niistä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Etenkin parhaat vedonlyöntibonukset kannattaa hyödyntää, sillä niiden avulla pelikassan tilanne voi parantua ja sitä voi päästä nopeammin käsiksi suurempiin voittopotteihin. Vedonlyontisivut.net tuo nämä parhaat bonukset ulottuvillesi, sillä me olemme käyneet läpi kaikki bonukset ja testanneet ne henkilökohtaisesti teidän puolestanne.

Tervetuliaistarjoukset ovat niitä tarjouksia, jotka odottavat uusia pelaajia, kun he lähtevät testaamaan uutta vedonlyöntisivustoa. Näissä bonuksissa saattaa olla mukana ilmainen veto, jonka saaminen talletusbonuksen yhteydessä edellyttää siis talletuksen tekemistä. Sen sijaan ilmaisveto ilman talletusta on asia erikseen. Bookkerit voivat tarjota tällaisia bonuksia vanhoille asiakkailleen ja siten pitää heistä kiinni.

Yleisesti ottaen nämä ilmaisvedot ilman talletusta kuuluvat sinne absoluuttisen parhaiden vedonlyöntibonusten kategoriaan. Etenkin suomalaiset vedonlyöjät ovat mielissään ilmaisvedoista ilman talletusta, sillä meille suomalaisille maistuu ilmainen peliraha ja ylimääräiset tarjoukset. Tällaiset kampanjat ovatkin yleistymässä, sillä se on osa vedonlyöntiyhtiöiden välistä kilpailua.

Ilmaisveto ilman talletusta

ILMAISVEDON JA RISKITTÖMÄN VEDON KIERRÄTYSEHDOT

Vaikka vedonlyöntibonukset ilman kierrätystä ovat eittämättä omaa luokkaansa, kierrätysvaatimuksen ja kierrätysehtojen ei kannata antaa estää bonuksen hyödyntämistä. Yleisesti ottaen on nimittäin niin, että ilmaisvedot ja riskittömät vedot sisältävät varsin maltilliset kierrätysehdot. Ja siinä, missä kierrätysvapaat bonukset tuovat pelaajille nettovoitot ilman panosta, näissä kierrätettävissä bonuksissa pelaaja saa yleisesti pitää myös panoksen.

Ennen kuin pelaaja hyödyntää ilmaisvedot tai matkaan tarttuu riskitön veto, bonusehdot tulisi lukea ilman poikkeuksia aina etukäteen. Tällöin sitä ei törmää mahdollisiin ikäviin yllätyksiin ja se on luonnollisesti kaikkien osapuolten näkökulmasta positiivinen asia. Ilmaisvedon kohdalla kierrätysvaatimus voi olla esimerkiksi 3 kertaa ilmaisvedon voitot. Tällaisessa esimerkkitapauksessa pelaajan tulee pelata ennen potentiaalista voittojen kotiutusta ilmaisella vedolla saadut voitot kolmeen kertaan.

Mutta mitä muuta kierrätysehdot voivat edellyttää pelaajalta ennen tällaisilla bonuksilla saatujen pelivoittojen kotiuttamista? Siitä enemmän seuraavassa.

Kierrätysaika

Kierrätysehdot voivat siis sisältää muitakin täytettäviä ehtoja kuin vain sen, miten monta kertaa ilmaisvedon voitot tulee kierrättää. Yksi tällainen ehto on bonuksen kierrätysaika. Yleisesti ottaen kierrätysaikaa on varattu kuitenkin reippaasti, joskin joissain harvoissa tapauksissa sitä voi olla tarjolla vain seitsemän päivää. Pääsääntöisesti tuo kierrätysaika on kuitenkin 14-90 päivää, joten esimerkiksi voittojen 3-kertainen kierrätys onnistuu tuossa ajassa enemmän kuin helposti.

Voimassaoloaika

Ilmaisveto ei ole voimassa loputtomiin, joten myös tästä syystä ne bonusehdot kannattaa käydä tarkalla silmällä läpi. Esimerkiksi aiemmin mainittu erinomainen Mr Green ilmaisveto on tarjolla seitsemän vuorokautta, joskin monissa tapauksissa tuo voimassaoloaika on 30 päivää. Jos bonusehdot jäivät lukematta, pelaajaa saattaa odottaa ikävä yllätys, kun hän hyödyntää esimerkiksi Mr Greenin ilmaisvedon vasta seitsemän päivän jälkeen.

Minimikerroin

Ilmaisiin vetoihin voi liittyä ehtona myös ilmaisvetojen minimikerroin. Jotkin vedonlyöntisivustot ovat varustaneet ilmaisvedot tällä minimikertoimella, joka on siis kierrätysehto. Toisin sanoen vedon kertoimen on täytettävä tietty vaatimus, jotta se voidaan laskea kierrätyksen alaiseksi. Yleisimmin ottaen tuo minimikerroin on 1,80, mutta se voi olla myös matalampi tai korkeampi.

Ilmaisvedot: Vetomuoto ja kohteet

Lähtökohtaisesti ilmaisvedoissa järjestelmävedot eivät ole mahdollista eli käytettävissä on vain tietty vetomuoto. Yhdistelmävedot voivat sen sijaan olla hyväksyttäviä, joskin bonus voi olla rajattu vain single-vetoihin eli yhden kohteen vetoihin. Pelimuotorajoitus on siis asia, joka näiden ilmaisten vetojen kohdalla tulee ottaa huomioon.

Ilmaisveto voi olla kohdistettu myös tiettyyn urheilutapahtumaan, lajiin tai liigaan. Jos säännöt sisältävät tällaisen ehdon, tällöin vedonlyönti on tietyssä mielessä rajoitettua. Lisäksi on mahdollista, että bonusehdot eivät mahdollista kuin esimerkiksi 1X2-kohteet tai maalimäärien veikkaamisen eli Yli/alle-vedot.

Mikä on riskitön veto

MIKSI RISKITÖN VETO ON TARJOLLA?

Vuonna 2023 bookkereita eli vedonlyöntiyhtiöitä tulee markkinoille tasaiseen tahtiin kuin sieniä sateella. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen bookkerin on löydettävä ne keinot, joilla erottua joukosta, houkutella uusia asiakkaita ja pitää vanhoista kiinni. Kilpailu on siis kertakaikkisen hurjaa ja vedonlyöntibonukset ovat yksi tavoista, joilla vedonlyöntiyhtiöt kamppailevat asiakkaista. Riskitön veto on yksi oiva esimerkki tällaisista bonuksista ja täysin oma lukunsa on se riskitön veto ilman kierrätystä.

Vaikka se kuulostaa hullulta, että peliyhtiöt voivat tarjota pelaajilla jopa ilmaista pelirahaa, kaikki on tarkkaan laskelmoitua. Esimerkiksi kierrätysehdot sisältävien bonusten kohdalla monet pelaajat epäonnistuvat kierrätysten läpiviennissä. Niiden läpäiseminen onnistuneesti on toki pelaajien omissa käsissä, mutta monestakaan ei ole lopulta viemään tätä prosessia maaliin toivomallaan tavalla. Yleensä riskittömät vedot ja ilmaisvedot ovat myös kokoluokaltaan selkeästi pienempiä kuin esimerkiksi talletusbonukset; tästä syystä ne ovat lopulta pienen riskin houkuttimia ja markkinointikeinoja.

Mutta voivatko riskittömät vedot oikeasti sitten tuoda rahaa pelaajalle? Mikäli kyseessä on esimerkiksi pelaaja, jonka tavoitteena on voitollinen vedonlyönti, tällöin pelaaminen on kaikilta osin fiksua ja harkittua. Toki riskitön vedonlyönti on riskitöntä vedonlyöntiä ja se tarjoaa mahdollisuuden riskittömille kokeiluille; toisin sanoen kokeneempikin pelaaja voi ottaa hieman rennommin ja kokeilla hakea suurempia voittoja, koska oma pelikassa ei näillä vedoilla kärsi.

MITEN RISKITÖN VETO JA ILMAISVETO EROAVAT TOISISTAAN?

Siinä, missä riskitön veto edellyttää sitä, että pelitililläsi on rahaa, ilmaisveto ei rahaa edellytä.

Riskittömät vedot tarkoittavat sitä, että pelaaja lyö vedon omalla rahallaan ja hän saa panoksensa takaisin, mikäli veto ei ole voittava. Kyseessä ei siis ole sanan varsinaisessa muodossa ilmainen veto, sillä ilman rahaa sen hyödyntäminen ei ole mahdollista. Toki kaikki riskit ovat peliyhtiöllä, joten niiltä osin pelaaja voi hengitellä täysin rauhallisesti.

Ilmaisvedot sen sijaan ovat vetoja, joissa kaikki menee sen bookkerin piikkiin; pelaaja ei siis pelaa ilmaisvetojen kohdalla missään tilanteessa omalla rahallaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että mikäli veto ei ole voittava, tällöin myös panos jää peliyhtiölle, koska heidän rahaahan se on.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot eroavat toisistaan myös siten, että toisen kohdalla kierrätysehdot ovat hieman vaikeammat ja toisen kohdalla hieman helpommat. Ja, ettei tässä nyt tarvitse kenenkään arvailla, riskittömien vetojen voitot ovat lähestulkoon aina kierrätysvapaat, kun taas ilmainen veto sisältää kierrätysvaatimukset. Käytännön osalta tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että riskittömän vedon voitot voi kotiuttaa vaikka välittömästi – ilmaisvedon ei.

Ilmainen vedonlyönti

ILMAINEN VEDONLYÖNTI, ILMAISTA PELIRAHAA

Esimerkiksi ilmaisvedot ja riskitön veto saattavat edellyttää pelaajalta oman rahan tallettamista pelitilille; ainakin riskittömien vetojen kohdalla tämä on välitön pakko. Riskittömissä vedoissa pelaaja nimittäin pelaa ensiksi itse omalla rahallaan, ja hävitessään saa panoksensa takaisin. Käytännössä kyseessä on kuitenkin ilmaista pelirahaa, sillä pelaajalla ei ole minkäänlaisia riskejä hävitä omaa rahaansa vedon ollessa tappiollinen.

Ilmainen vedonlyönti tarjoaa mahdollisuuden muuttaa saadut bonukset oikeaksi rahaksi, jonka voi halutessaan kotiuttaa tai ottaa pelikassansa lihottajaksi. Riskitön veto ilman kierrätystä on paras esimerkki: tappion kohdalla pelaaja saa panoksensa takaisin ja voittaessaan hän saa pelivoitot ilman kierrätystä. Ja toki ilmaiset vedot ovat konkreettinen esimerkki ilmaisesta vedonlyönnistä, sillä sinulla ei tarvitse olla edes pelirahaa tilillä tällaisen bonuksen saadaksesi.

Vedonlyontisivut.net monitoroi ympäri vuoden vedonlyöntimarkkinoita. Tämä takaa sen, että me voimme tarjota teille, suomalaisille vedonlyöjille, parhaat vedonlyöntibonukset ympäri vuoden. Bonuksia on tarjolla todella runsaasti, ja me erotamme ne jyvät akanoista. Meidän kauttamme tarjolla ovat siis vain ne absoluuttisen parhaat bonukset – olivat sitten kyseessä perinteiset bonukset tai vedonlyöntibonukset ilman talletusta/kierrätystä.

MYÖS RISKITÖN VETO ON ILMAISVETO

Vedonlyönti on kaikessa yksinkertaisuudessaan täynnä erilaisia termejä. Mitä pidemmälle voitollisen vedonlyönnin maailmaan pelaaja sukeltaa, sitä enemmän erilaista termistöä tulee vastaan. Ja tuo termistö, se on tärkeää oppia. Pääosin tämä termistö on kuitenkin erittäin helppo ymmärrettävä; se vain saattaa tuntua uusista aloittelevista vedonlyöjistä ylitsepääsemättömältä haasteelta, kun alkuun kaikki on kirjaimellisesti uutta ja myös ihmeellistä.

Tällä sivulla käsittelyssä ovat ennen kaikkea riskitön veto ja ilmaisveto. Niissä on toki olemassa joitain käytännön eroavaisuuksia, joita olemme käyneet jo läpi, mutta samaan aikaan ne ovat käytännössä sama asia. Toisin sanoen riskittömät vedot ja ilmaisvedot toimivat hieman eri periaattein. Ensimmäisenä mainitun kohdalla pelaajalla on oltava rahaa pelitilillään, toisessa ei. Lopputulos on kuitenkin isoilta osin sama, joskin riskitön veto ei kovinkaan usein sisällä kierrätysvaatimuksia sillä hankituille voitoille. Sen sijaan ilmaisvedot ilman talletusta sisältävät näitä kierrätysehtoja selkeästi useammin.

Käytännössä ottaen vedonlyöntibonukset ovat siis ilmaista pelirahaa, oli sitten kyse näistä kahdesta edellä mainitusta bonuksesta tai talletusbonuksesta. Ne vain toimivat eri tavoin, ja saattavat edellyttää talletusta, mutta ne ovat ylimääräistä rahaa, joka pelaajille tavalla tai toisella annetaan. Kaikki vedonlyöntibonukset, jotka Vedonlyontisivut.net on nostanut esille, kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Ne kuuluvat nimittäin parhaat vedonlyöntibonukset -kategoriaan ja tarjoavat siksi erinomaisia rahanarvoisia etuja. Meidän asiantunteva tiimimme testaa kaikki vastaan tulevat bonukset, joten löydät aina meiltä nimenomaan ne parhaat.

Onko riskitön veto paras

ONKO RISKITÖN VETO PARAS VEDONLYÖNTIBONUS?

Mielipiteitä on yhtä paljon kuin on ihmisiäkin, ja nämä sanat pätevät myös vedonlyöntibonusten kohdalla. Se kuitenkin voitaneen turvallisin mielin sanoa, että riskittömät vedot ovat eittämättä siellä parhaiden vedonlyöntibonusten joukossa. Miksi ei olisi, jos kaikki riskit ovat peliyhtiöllä eli pelaajalla ei ole mitään riskiä menettää senttiäkään omasta pelikassastaan?

Riskitön veto on äärimmäisen suosittu ja mieluisa bonus suomalaisille vedonlyöjille. Vieläkin parempaa on kuitenkin tarjolla, kuten riskitön veto ilman kierrätystä. Tavallisen riskittömän vedon kohdalla bookkeri maksaa kyllä panostamasi summan takaisin, mikäli et voita riskittömällä vedollasi. Mutta riskittömässä vedossa ilman kierrätystä saat pitää mahdolliset voitot itselläsi välittömästi, eikä sinun tarvitse lähteä kierrättämään niitä vedonlyönnissä.

Mutta oli sitten kyseessä kumpi tahansa eli kierrätysvapaa bonus tai kierrätysvaatimuksen sisältävä bonus, riskittömät vedot ovat todellisia bonusherkkuja. Tästä syystä ne lukeutuvat parhaat vedonlyöntibonukset -kategoriaan ja tällaiset bonukset kannattaa hyödyntää jokaisella kerralla, kun niitä tulee vastaan; elleivät sitten ne kierrätysehdot ole täysin poskettomia, mikä on riskittömän vedon kohdalla todella harvinaista.

OVATKO ILMAISVEDOT JA RISKITTÖMÄT VEDOT TARJOAVAT SIVUSTOT LUOTETTAVIA?

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot eivät ole missään nimessä mitään suurta huijausta, vaan yksi vedonlyöntiyhtiöiden tavoista taistella keskenään samoista asiakkaista. Vuonna 2023 vedonlyöntisivustoja on olemassa äärimmäisen paljon ja niitä tulee koko ajan vain lisää. Innovatiivisuus kaikessa tekemisessä on siis keino erottua joukosta, etenkin uusille vedonlyöntisivuille, ja samoin bonusten innovatiivisuus.

Pelaajien näkökulmasta tämä kiristyvä kilpailu on suorastaan erinomainen juttu. Sen vuoksi meille on tarjolla sellaiset bonukset kuin ilmainen veto ilman talletusta ja riskitön veto ilman kierrätystä. Nämä ovatkin sellaisia bonuksia, jotka kannattaa ihan jokaisen vedonlyöjän hyödyntää. Niitä ei siis tarvitse pelätä, vaan ne ovat ihan aitoja oikeita kampanjoita ja tarjouksia.

Vedonlyontisivut.net tarjoaa jokaiselle suomalaiselle vedonlyöjälle ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset. Me tarkkailemme herkeämättä vedonlyöntimarkkinoiden tilannetta ja testaamme omatoimisesti aina kaikki bonukset – myös ilmaisvedot ja riskittömät vedot. Voit siis olla huolettaa, luottaa ammattitaitoiseen tiimiimme, testata kaikki vedonlyöntisivustot ja kaikki sivustoltamme löytyvät bonukset. Ja aina, jos törmäät jossain sanoihin riskitön veto, ilmaisveto ilman talletusta ja niin edelleen, lue bonusehdot ja hyödynnä bonus.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKSI ILMAISVEDOT JA RISKITTÖMÄT VEDOT OVAT TARJOLLA?

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat yksi tavoista, joilla vedonlyöntiyhtiöt voivat hankkia uusia asiakkaita ja pitää vanhoista kiinni. Ne ovat siis kilpailuelementti, joita tarjoamalla bookkerilla on aito mahdollisuus ottaa tukeva jalansija vedonlyöntimarkkinoilta.

Kaikilla aloilla, joilla on kilpailua, toisista kilpailijoista erottautuminen on kaiken A ja O, sillä vahvimmat syövät heikoimmat.

OVATKO ILMAISVETO JA RISKITÖN VETO PARHAITA BONUKSIA?

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot kuuluvat molemmat sinne parhaiden vedonlyöntibonusten joukkoon. Ilmaiset vedot pääset hyödyntämään, vaikka sinulla ei olisi edes rahaa pelitililläsi, sillä kyseessä on käytännössä ottaen ilmaista pelirahaa. Tällaisia ilmaisvetoja, jotka hyödyntääkseen pelaajan ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään, kutsutaan termillä ”ilmaisveto ilman talletusta”.

Riskitön veto edellyttää sitä, että teet talletuksen tai sinulla on pelirahaa tililläsi. Tämä perustuu puhtaasti siihen, että veto lyödään omalla rahalla. Mikäli veto ei ole voittava, bookkeri maksaa sinulle koko betsaamasi rahan takaisin ennalta määrittämään rajaansa saakka. Näin ollen riski on täysin peliyhtiön eli itse et voi hävitä senttiäkään. Useimmiten riskittömien vetojen voitot eivät myöskään sisällä kierrätysvaatimuksia eli voit tehdä rahalla välittömästi mitä haluat.

MITÄ TARKOITTAA ILMAISVETO ILMAN TALLETUSTA?

Ilmaisveto ilman talletusta tarkoittaa käytännön osalta sitä, että peliyhtiö antaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa, vaikka pelitililläsi ei olisi rahaa. Toki tällaisissa tilanteissa, joissa ilmaisvedot eivät edellytä talletuksen tekemistä, yleensä panosraja on melko alhainen. Joka tapauksessa kyse on ilmaisesta pelirahasta, jonka kohdalla kierrätysehdot ovat yleisesti ottaen maltilliset.

Ilmaiset vedot voidaan tarjota myös esimerkiksi tervetuliaistarjouksen yhteydessä, kun siis pelaaja avaa itselleen pelitilin jollekin uudelle bookkerille. Tällöin ilmaisvedon saaminen toki edellyttää talletuksen tekemistä, mutta samaan aikaan pelaaja saa usein myös toisen bonuksen, joka kulkee nimellä ensitalletusbonus.

ONKO PELAAJILLE TARJOLLA TODELLA ILMAISTA PELIRAHAA?

Kyllä, pelaajille on ihan aidosti tarjolla ilmaista pelirahaa. Vedonlyöntibonukset voivat parhaimmillaan tarjota vedonlyöjälle iskeä vedon sisään, vaikka pelikassa olisi huvennut nollaan. Tällaisesta mahdollisuudesta puhutaan esimerkiksi ilmaisvetojen kohdalla, sillä ne eivät suinkaan edellytä aina talletuksen tekemistä; tai edes sitä, että pelitililläsi olisi varoja.

Käytännön osalta vedonlyöntibonukset ovat siis ilmaista pelirahaa, oli sitten kyseessä riskitön veto, ilmaisveto ilman talletusta tai jokin muu bonus; kyse on vähintäänkin ylimääräisestä rahasta, jonka pelaaja saa tallettamansa summan päälle.

ILMAISVETO JA RISKITÖN VETO – MITKÄ NIIDEN EROT OVAT?

Riskittömät vedot ja ilmaisvedot eroavat toisistaan siinä mielessä, että ilmaiset vedot eivät aina edellytä talletuksen tekemistä tai rahaa pelitilillä. Sen sijaan riskittömät vedot lyödään omalla rahalla eli käteisellä, ja jos veto ei ole voittava, vedonlyöntiyhtiö palauttaa pelaajan panoksen takaisin.

Yksi oleellinen eroavaisuus on myös siinä, että riskittömät vedot eivät kovinkaan usein sisällä kierrätysvaatimusta. Toisin sanoen riskittömällä vedolla saadut voitot jäävät pelaajalle ja hän saa halutessaan vaikka kotiuttaa ne välittömästi. Ilmaisvedot sen sijaan sisältävät yleisesti ottaen kierrätysvaatimuksen, mutta pelaajien onneksi nämä kierrätysehdot ovat pääsääntöisesti hyvinkin maltillisia.